Szaloncukorról

Akár hungarikum is lehetne a szaloncukor, amelynek készítésével a XIX. század első harmadában kezdtek foglalkozni a magyar cukrászok. A fára akasztható, selyempapírba és csillogó sztaniolba csomagolt édességet azóta is kizárólag a magyarok készítik. Pedig a fondantcukor, amely a szaloncukor alapja, Franciaországból származik. 

Szaloncukorról bővebben »
Receptek »
Érdekességek »

standard szaloncukor

Ízesítés: kakaós-rumos, kókuszos, karamellás, marcipánízű, gesztenyeízű, rumos-diósízű, feláras: zselés
Grafika színszám: 1 - 4 direkt szín
Minimálisan rendelhető mennyiség: 50 kg
Méret: kb. 33 x 20 x 18 mm
Tömeg: kb. 1,25 gramm / db
Csomagolás: fémgőzölt logózott vagy egyszínű fóliába
Szavatosság: 8 hónap (száraz, hűvös helyen)
Szállítási határidő: kb. 3-4 hét grafika jóváhagyásától számítva

prémium szaloncukor

Ízesítés: mandulamarcipán, kókuszmarcipán, karácsonyi fűszer ízesítésű mandulamarcipán, mandulamarcipán Bailey’s ízesítéssel, sárgabarackkal dúsított mandulamarcipán, mákkal dúsított mandulamarcipán
Grafika színszám: 1-4 direkt szín, vagy egyszínű fólia
Minimálisan rendelhető mennyiség: 50 kg
Méret: kb. 35 x 25 x 18 mm
Tömeg: kb. 1,25 gramm / db
Csomagolás: fémgőzölt logózott vagy egyszínű fóliába
Szavatosság: 6 hónap (száraz, hűvös helyen)
Szállítási határidő: kb. 3-4 hét grafika jóváhagyásától számítva
© 2012. Bueno Pack Kft. Minden jog fenntartva.